we re all fucked up (despre dragoste pt 1)

 

E clar. Pe toți ne unește dragostea. Dacă ar exista o democrație pe bune, cred că aceasta s-ar defini cel mai real după principiul căcaturilor suferite din dragoste.

Indiferent de ce citește, dacă citește, dacă e cocalar sau pițipoancă,  spiritele voastre se întrepătrund. Destul de mult.

Da, pare dificil de acceptat ideea unui conținut lăuntric analog cu cel al unui cocalar caremănâncă semințe și ascultă manele cu portierele de la mașină deschise să-l audă cartieru cât de jmecher e . Cum? Un astfel de specimen să sufere aceleași stări metafizice ca și mine? C est pas possible. C est foarte possible.  Dragostea tembelizează în unanimitate. Dar ne și înnobilează, hai să nu fiu atât de hateriță. Cât poate. E ca la chirurgia plastică . Pe unii mai mult, pe alții mai puțin. Acum depinde si de materialul genetic.

Dar să revin la ideea inițială. Problemele in dragoste. Ceea ce ne face pe toți sa fim egali (intre paranteze fiind spus, noi iubim nu gândim mi s-ar fi părut o lozincă mult mai potrivită pentru socialiști. Dragostea chiar e socialistă. Makes us all equally stupid.  

Că suntem proști când iubim n-ar fi nimic, culmea e atracția față de cei care ne resping. Cu cât te respinge mai mult, cu atât vrei să fii cu el/ea mai mult. Am înțeles, we- re all fuckin cavemen that love hunting. Dar serios acum. Cât de ciudați si de tulburați psihic putem fi dacă ceea ce ne creează suferință ne cauzează dorință?  Vrem să ni se spună că suntem iubite, dar ne place să fim ținute în șah, vrem sa avem un bărbat puternic și nu ne plac efeminații, dar nu strică să  mai folosească niște diminutive din când în când. De cealaltă parte, bărbatii vor independente dar pe care să le domine, dulci dar perverse, docile dar cu personalitate, senzuale dar nu sexuale…. Pai ori scorpie ori dulce, hotărăște-te, băi nene.

Având în vedere potențialul schizofrenic în ceea ce privește alegerile și așteptările noastre sentimentale,  propun  o introspecție serioasă înainte să dăm vina pe ‘idiotul /parașuta’  când mai suferim democratic din dragoste.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s